Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Wij weten alles over de belangrijkste aspecten van uw vennootschap als betrouwbare advocaat in Antwerpen. De medewerkers van CGK Advocaten houden alle veranderingen binnen deze juridische tak nauwlettend in het oog. Vormt uw onderneming of bedrijf een zelfstandige juridische en fiscale entiteit? Reken dan op het advies van onze advocaat vereffening-verdeling in Antwerpen voor uw onderneming.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Uw vennootschap is in goede handen bij onze advocaat

Onze advocaat geeft enkel en alleen het meest betrouwbare advies over het recht voor een vennootschap of onderneming. Correct advies over bijvoorbeeld vereffening-verdeling aanbieden aan onze cliënten vinden wij als advocaat uiterst belangrijk, zeker gezien de constante veranderingen in het juridische landschap. Als advocaat in Antwerpen, gespecialiseerd in het recht voor een vennootschap, zijn we van alle juridische markten thuis. Niet alleen de werking, ook de verschillende rechtsverhoudingen onderling moeten voor alle betrokken partijen duidelijk zijn om conflicten te voorkomen. De juridische regels rond de oprichting, het bestuur, de verdeling van de aandelen, de juridische verplichtingen en de ontbinding na faillissement van vennootschappen hebben voor de medewerkers van CGK Advocaten geen geheimen meer. Uw handel of onderneming zit bij een advocaat van ons kantoor dus altijd goed wanneer u een vereffening-verdeling moet regelen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Bel ons en ontdek onze expertise in vennootschapsrecht

Zoek niet langer en vertrouw op het advies van onze advocaat om uw vennootschap of onderneming te helpen bij een vereffening-verdeling. Advocaat Marc Kips, aangesloten bij CGK Advocaten, is dé specialist in de rechten wat betreft een vennootschap of onderneming. Hij behandelt uw vennootschapsrechtelijke dossiers volgens de huidige wetsbepalingen. Wilt u een beroep doen op onze groepering van ervaringsdeskundigen? Heeft u advies nodig over bijvoorbeeld arbeidsrecht? Of heeft u vragen over het handelsrecht? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32(0)3286 76 60 of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be om u alles te vertellen over een vereffening-verdeling of om een afspraak met een advocaat te maken.

CGK Advocaten