Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Wij weten alles over de belangrijkste aspecten van het vennootschapsrecht als betrouwbare advocaat in Antwerpen. De medewerkers van CGK Advocaten houden alle veranderingen binnen deze juridische tak nauwlettend in het oog. Vormt uw onderneming of bedrijf een zelfstandige juridische en fiscale entiteit? Reken dan op het advies van onze advocaat in Antwerpen over het vennootschapsrecht. 

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Het takenpakket van het vennootschapsrecht als advocaat in Antwerpen

Onze advocaat in Antwerpen geeft enkel en alleen het meest betrouwbare advies over vennootschapsrecht. Correct advies over vennootschapsrecht aanbieden aan onze cliënten is uiterst belangrijk, zeker gezien de constante veranderingen in het juridische landschap. Als advocaat in Antwerpen, gespecialiseerd in vennootschapsrecht, zijn we van alle juridische markten thuis. Niet alleen de werking, ook de verschillende rechtsverhoudingen onderling moeten voor alle betrokken partijen duidelijk zijn om conflicten te voorkomen. De juridische regels rond de oprichting van een vennootschap, het bestuur, de verdeling van de aandelen, de juridische verplichtingen, de vereffening en de ontbinding na faillissement van vennootschappen hebben voor de medewerkers van CGK Advocaten geen geheimen meer.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Bel ons en ontdek onze expertise in vennootschapsrecht

Zoek niet langer en vertrouw op het advies van onze advocaat vennootschapsrecht in Antwerpen. Advocaat Marc Kips, aangesloten bij CGK Advocaten, is dé specialist in vennootschapsrecht die u zoekt. Hij behandelt graag uw vennootschapsrechtelijke dossiers volgens de huidige wetsbepalingen. Wilt u een beroep doen op onze groepering van ervaringsdeskundigen? Of heeft u advies nodig over bijvoorbeeld arbeidsrecht of handelsrecht? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32(0)3286 76 60, via het invulformulier of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten