Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Vennootschapsrecht advocaat in Antwerpen

Wij weten alles over de belangrijkste aspecten van het vennootschapsrecht als betrouwbare advocaat in Antwerpen. De medewerkers van CGK Advocaten houden alle veranderingen binnen deze juridische tak nauwlettend in het oog. Vormt uw onderneming of bedrijf een zelfstandige juridische en fiscale entiteit? Reken dan op het advies van onze advocaat in Antwerpen over het vennootschapsrecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Het takenpakket van het vennootschapsrecht als advocaat in Antwerpen

Door de constante veranderingen in het juridische landschap is het uiterst belangrijk om te allen tijde correct advies over vennootschapsrecht aan te bieden aan onze cliënten. Als advocaat in Antwerpen, gespecialiseerd in vennootschapsrecht, zijn we van alle juridische markten thuis. Niet alleen de werking, ook de verschillende rechtsverhoudingen onderling moeten voor alle betrokken partijen duidelijk zijn om conflicten te voorkomen. De juridische regels rond de oprichting, het bestuur, de verdeling van de aandelen, de juridische verplichtingen en de ontbinding na faling van vennootschappen hebben voor de medewerkers van CGK Advocaten geen geheimen meer. Wij geven enkel en alleen het meest correcte advies over vennootschapsrecht.

  • Bel ons en ontdek onze expertise in vennootschapsrecht

    Zoek niet langer en vertrouw op onze advocaat vennootschapsrecht in Antwerpen. Advocaat Marc Kips, aangesloten bij GPK Advocaten, is dé specialist in vennootschapsrecht die u zoekt. Hij behandelt graag uw vennootschapsrechtelijke dossiers volgens de huidige wetsbepalingen. Wilt u beroep doen op onze groepering van ervaringsdeskundigen? Of heeft u advies nodig over bijvoorbeeld arbeidsrecht of handelsrecht? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32(0)3286 76 60, via het invulformulier of stuur e-mail naar info@cgkadvocaten.be.