Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

De legale aspecten van een arbeidsovereenkomst, dat is de specialisatie van onze advocaten arbeidsrecht in Antwerpen. Wanneer werkgever en werknemer het oneens zijn over bepaalde zaken, is het handig om te weten wat uw exacte rechten en plichten zijn. Het team van CGK Advocaten in Antwerpen, gespecialiseerd in arbeidsrecht, staat voor u klaar met persoonlijke juridische bijstand.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wat komt er kijken bij arbeidsrecht in Antwerpen?

Van loongeschillen tot het opstellen van een correcte arbeidsovereenkomst, onze advocaten kunnen u helpen met onderstaande zaken:

  • Aansprakelijkheid bij arbeidsongevallen
  • Collectief of individueel opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Terecht of onterecht ontslag
  • Loongeschillen tussen werkgever en werknemer

Vertrouw op onze deskundigheid om bovenstaande problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Uw persoonlijke belangen zijn voor ons het allerbelangrijkst. Reken op CGK Advocaten in Antwerpen voor persoonlijke bijstand in arbeidsrecht! Ook voor zaken rond schuldvordering of sociaal recht kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Vertrouw op onze kennis en contacteer ons

De professionals van ons kantoor luisteren graag naar uw verhaal. Zoek niet verder en vertrouw op onze ervaring als advocaat arbeidsrecht in Antwerpen. U kan ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier, via het nummer +32(0)3286 76 60 of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

CGK Advocaten