Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Arbeidsrecht is een van de vele specialiteiten van onze advocaat in Antwerpen. Wanneer werkgever en werknemer het oneens zijn over bepaalde zaken, is het handig om te weten wat uw exacte rechten en plichten zijn. Het team van CGK Advocaten in Antwerpen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag, staat voor u klaar met persoonlijke juridische bijstand.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wat komt er kijken bij arbeidsrecht wanneer u een advocaat inschakelt?

Er zijn verschillende thema’s die vallen onder het takenpakket van een advocaat arbeidsrecht. Bij ons advocatenkantoor hebben we reeds heel wat ervaring opgedaan gedurende de tientallen jaren dat we actief zijn. Van loongeschillen en ontslag tot het opstellen van een correcte arbeidsovereenkomst, onze advocaten helpen u met onderstaande zaken:

  • Aansprakelijkheid bij arbeidsongevallen
  • Collectief of individueel opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Terecht of onterecht ontslag
  • Loongeschillen tussen werkgever en werknemer

Vertrouw op onze deskundigheid om bovenstaande problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen. Uw persoonlijke belangen zijn voor ons het allerbelangrijkst. Wanneer u kiest voor een advocaat van ons kantoor, bent u zeker van persoonlijke bijstand in arbeidsrecht, alsook bij onterecht ontslag! Heeft u te maken met geschillen omtrent het sociaal recht op uw werkplek? Dan gaan we met u in gesprek en zoeken we naar de beste oplossing voor beide partijen. We zijn dan ook een erkend bemiddelaar met vele jaren ervaring.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Vertrouw op onze kennis en contacteer ons

De professionals van ons kantoor luisteren graag naar uw verhaal. Zoek niet verder en vertrouw op onze ervaring als advocaat arbeidsrecht en ontslag. U kan ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.

CGK Advocaten