Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

CGK advocaten staat u graag met eigen bemiddelaars bij in uw keuze voor een klassieke procedure, bemiddeling of arbitrage.

Bemiddeling houdt in dat een ervaren en neutrale derde, een bemiddelaar, in samenspraak met alle partijen de geschikte oplossing zoekt. Soms kan het echter beter zijn om het conflict aan een arbiter voor te leggen. Het gaat hier om een ervaren expert die het geschil op korte termijn kan beoordelen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

ALTERNATIEVE GESCHILLENBESLECHTING

Bemiddeling.


Bemiddeling is één van de mogelijke alternatieven voor een gerechtelijke procedure. Hierbij proberen partijen in een geschil via een neutrale persoon, de bemiddelaar, tot een niet-gerechtelijk en voor iedereen aanvaardbaar akkoord te komen. Dat gebeurt in een strikt vertrouwelijke sfeer.

Een rechtszaak is vaak duur, lang en heeft een onzekere uitkomst. Familiale conflicten leidt vaak tot een onherstelbare breuk. Bemiddeling door een bemiddelaar/mediator van CGK advocaten is een constructieve en vreedzame oplossing die voor iedereen voordelig is.

ALTERNATIEVE GESCHILLENBESLECHTING

Arbitrage


Partijen in een conflict kunnen een geschil aan een scheidsgerecht voorleggen. Deze procedure noemt men arbitrage. Arbitrage kan slechts plaatsvinden mits alle betrokken partijen uitdrukkelijk hun akkoord geven. Dit akkoord maakt deel uit van een bestaande overeenkomst of wordt na het ontstaan van het geschil afgesloten.
Het scheidsgerecht hoort eerst alle partijen. Vervolgens verleent het een bindende uitspraak. Heeft u vragen over arbitrage of nood aan bijstand? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Ontmoet het team

CGK Advocaten