Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Specialisaties

Ondernemingsrecht in ruime zin, commercieel en financieel aansprakelijkheidsrecht, insolventiedossiers (faillissementen, curatele, WCO, vereffeningen), vennootschapsrecht en aandeelhouders, collectieve schuldenregeling (schuldbemiddeling), bewindvoering.

Bemiddeling in handels- en burgerlijke geschillen

Over Marc

De kern van de activiteiten van Marc ligt in het ondernemingsrecht. Daarnaast behandelt en adviseert hij in insolventiedossiers (faillissementen, vereffeningen, WCO). Ook vennootschapsrechtelijke dossiers en contracten behoren tot zijn praktijk. Daarnaast is hij erkend bemiddelaar in handels- en burgerlijke geschillen, erkend bij de Federale Bemiddelingscommissie.

Studies

In 1991 behaalde Marc zijn diploma van licentiaat in de rechten te Leuven. In 1995 voegde hij daar een bijzondere licentie vennootschapsrecht aan toe. Daarnaast behaalde hij in 1993 ook een graduaat in de fiscale wetenschappen aan de EHSAL.

Ervaring

In 1993 trad Marc toe tot de Balie te Antwerpen. Hij is lid van de raad van de orde en is afgevaardigde in de Orde van Vlaamse Balies. In 1997 richtte hij samen met Arn Calewaert en Isabel Goris een eigen advocatenkantoor op. Daaruit kwam in 2014 CGK advocaten voort.

In 1998 werd Marc door de Rechtbank van Koophandel aangesteld als curator en vereffenaar. Hij is plaatsvervangend rechter bij dezelfde rechtbank en lid van de administratieve kamer van het VDT en de VTV.

CGK Advocaten