Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Handelsrecht is een van de vele sterktes van onze groepering advocaten in Antwerpen. Heeft u problemen met wanbetalers? Of staan er kleine lettertjes in het contract die eigenlijk niet van toepassing zijn? Bij CGK Advocaten stellen we voor elke cliënt een waterdicht contract op om conflicten te vermijden.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waarom zou u een advocaat handelsrecht inschakelen?

Handelsrecht vraagt om een deskundige aanpak, wat de situatie ook is. Het goede nieuws: het team van CGK Advocaten staat u met raad en daad bij. Laat uw contracten altijd nakijken door een advocaat handelsrecht van ons advocatenbureau, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij helpen u graag bij het opstellen, aanpassen of beëindigen van contracten. Geschillen rond handelscontracten worden door ons op een efficiënte en voordelige manier uitgeklaard. Ook voor het opstellen van contracten kan u op ons rekenen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Vertrouw op onze deskundige aanpak

Wilt u graag meer weten over alles dat komt kijken bij handelsrecht? Of bent u juist op zoek naar een erkend bemiddelaar voor andere juridische zaken? Wij staan klaar om handelaars en ondernemingen verder te helpen. Neem contact op met ons via het online contactformulier of bel naar het nummer +32(0)3286 76 60.

CGK Advocaten