Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Handelsrecht in Antwerpen

Alles wat te maken heeft met handelsrecht, daar schuilt de sterkte van onze groepering van advocaten in Antwerpen. Heeft u problemen met wanbetalers? Of staan er kleine lettertjes in het contract die eigenlijk niet van toepassing zijn? Wij stellen voor elke cliënt een waterdicht contract op om conflicten te vermijden.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Waarom zou u een advocaat handelsrecht inschakelen in Antwerpen?

Handelsrecht vraagt om een deskundige aanpak, wat de situatie in Antwerpen ook is. Het goede nieuws: het team van CGK Advocaten staat u met raad en daad bij. Laat uw contracten altijd nakijken door een advocaat handelsrecht in Antwerpen, zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij helpen u graag met opstellen, aanpassen of beëindigen van contracten. Geschillen rond handelscontracten worden door ons op een efficiënte en voordelige manier uitgeklaard. Ook voor het opstellen van algemene voorwaarden van een dienst of product kan u op ons rekenen.