Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Alles wat te maken heeft met handelsrecht, daar schuilt de sterkte van onze groepering van advocaten in Antwerpen. Heeft u problemen met wanbetalers? Of staan er kleine lettertjes in het contract die eigenlijk niet van toepassing zijn? Wij stellen voor elke cliënt een waterdicht contract op om conflicten te vermijden.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waarom zou u een advocaat handelsrecht inschakelen in Antwerpen?

Handelsrecht vraagt om een deskundige aanpak, wat de situatie in Antwerpen ook is. Het goede nieuws: het team van CGK Advocaten staat u met raad en daad bij. Laat uw contracten altijd nakijken door een advocaat handelsrecht in Antwerpen, zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij helpen u graag met opstellen, aanpassen of beëindigen van contracten. Geschillen rond handelscontracten worden door ons op een efficiënte en voordelige manier uitgeklaard. Ook voor het opstellen van algemene voorwaarden van een dienst of product kan u op ons rekenen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Vertrouw op de aanpak van onze advocaten en contacteer ons

Wilt u graag meer weten over alles wat komt kijken bij handelsrecht in Antwerpen? Of bent u juist op zoek naar een expert in maritiem recht of bewindvoering? De advocaten van CGK staan voor u klaar. Neem contact op met ons via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel naar het nummer +32(0)3286 76 60.

CGK Advocaten