Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Voor uw vastgoed of immo kan u eenvoudig onze advocaat uit regio Antwerpen inschakelen. Een advocaat onroerend goed, beschikbaar in Antwerpen, staat u bij tijdens elk juridisch probleem rond verkopen, kopen of ontwikkelen van vastgoedprojecten. Een vastgoedmakelaar, eigenaar, verkoper of koper van een huis of appartement heeft regelmatig nood aan de professionele hulp van een advocaat in Antwerpen. CGK Advocaten helpt u bij allerlei zaken omtrent vastgoed. Lees hieronder verder en ontdek de kennis van onze vastgoedadvocaat!

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

ONROEREND GOED EN IMMO


Waarom zou u voor uw zaken omtrent vastgoed een beroep doen op een advocaat?

Een advocaat die zich bezighoudt met vastgoed of onroerend goed, zoals een appartement, kan u juridisch bijstaan met alles dat met immo te maken heeft. Bouwen, kopen, verkopen, huren of verhuren van handelspanden of huizen brengen namelijk tal van zaken met zich mee. Er zijn daarnaast verschillende partijen betrokken tijdens elke stap. Wilt u weten wat de beste manier is om financiële risico’s te vermijden? Vertrouw als vastgoedmakelaar op een advocaat in vastgoed van ons advocatenkantoor. Zo laat u geen ruimte voor interpretatie in documenten of contracten en verkleint u de kans op conflicten of geschillen. Onze advocaat onroerend goed en immo gaat met u over de kleine letters van de contracten en helpt u bij problemen in uw appartement.

ONROEREND GOED EN IMMO


Hoe ziet het takenpakket er juist uit?

Een advocaat vastgoed of immo staat u als vastgoedmakelaar of particulier bij rond onderstaande kwesties rond onroerend goed:

  • Een correcte koopovereenkomst is onmisbaar tijdens elke verkoop of aankoop. Een advocaat vastgoed heeft de nodige kennis over complexe clausules, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij de aankoop van een appartement.
  • Een stuk grond kan verdeeld worden in pacht of als erfenis. Onze advocaat immo stelt een juiste erfpachtovereenkomst op of past aan uw noden aan.
  • Verborgen gebreken aan een bestaande woning of appartement zorgen voor een financiële domper als vastgoedmakelaar, maar onze advocaat onroerend goed helpt u hierbij verder. Wij helpen u om de verkoper aansprakelijk te stellen en/of een schadevergoeding af te dwingen.
  • Geen enkele projectontwikkeling is geslaagd zonder duidelijke juridische afspraken voor alle partijen. Een advocaat in vastgoed brengt uw project zeker tot een goed einde.

Van vastgoedrecht tot problemen met de syndicus, onze advocaat immo en onroerend goed heeft de kennis om aan de slag te gaan met elke zaak. Wij brengen elk juridisch probleem tot een goed einde, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw onroerend goed. Ook als u zelf een vastgoedmakelaar bent, helpt onze advocaat u graag verder.

ONROEREND GOED EN IMMO


Contacteer ons voor correct advies over vastgoed

Wilt u een appartement kopen of huren, maar wenst u hiervoor een advocaat voor vastgoed in te schakelen om de kleine letters van het contract na te lezen? Of zit u als vastgoedmakelaar met problemen waarmee een advocaat immo en onroerend u kan helpen? Twijfel niet langer en schakel CGK Advocaten in. U bereikt ons via het nummer +32(0)3286 76 60 of door een bericht achter te laten op het contactformulier.

Ontmoet het team

CGK Advocaten