Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat immo, beschikbaar in regio Antwerpen, staat u bij tijdens elk juridisch probleem rond verkopen, kopen of ontwikkelen van vastgoedprojecten. Vastgoedmakelaars, eigenaars, verkopers of kopers hebben regelmatig nood aan een professionele advocaat onroerend goed. Bent u benieuwd naar het goede nieuws? CGK Advocaten helpt u hierbij. Lees hieronder verder en ontdek de kennis van onze vastgoedadvocaat in Antwerpen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

ONROEREND GOED EN IMMO


Waarom zou u beroep doen op een advocaat immo in Antwerpen?

Een vastgoedadvocaat, gevestigd in Antwerpen, kan u juridisch bijstaan met alles wat met onroerend goed en immo te maken heeft. Bouwen, kopen, verkopen, huren of verhuren brengen namelijk tal van zaken met zich mee én er zijn verschillende partijen betrokken tijdens elke stap. Wilt u weten wat de beste manier is om financiële risico’s te vermijden? Vertrouw op een vastgoedadvocaat van ons kantoor in Antwerpen. Zo laat u geen ruimte voor interpretatie in documenten of contracten en verkleint u de kans op conflicten en geschillen.

ONROEREND GOED EN IMMO


Hoe ziet het takenpakket van een advocaat onroerend goed er precies uit?

Een advocaat vastgoedrecht van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, staat u bij onderstaande kwesties rond immo graag bij:

  • Een correcte koopovereenkomst is onmisbaar tijdens elke verkoop of aankoop. Een advocaat onroerend goed heeft de nodige kennis in huis over complexe clausules zodat u niet voor onaangename verrassingen staat.
  • Een stuk grond kan verdeeld worden in pacht of erfpacht. Onze advocaat vastgoedrecht stelt een juiste erfpachtovereenkomst op te Antwerpen of past aan indien nodig.
  • Verborgen gebreken aan een bestaande woning zorgen voor een financiële domper. Wij helpen u om de verkoper aansprakelijk te stellen en/of een schadevergoeding af te dwingen.
  • Geen enkele projectontwikkeling is geslaagd zonder duidelijke juridische afspraken voor alle partijen. Een vastgoedadvocaat brengt uw project in Antwerpen tot een goed einde.

Van vastgoedrecht en problemen met de huisbaas tot maritiem recht, onze advocaat heeft de kennis om aan de slag te gaan in Antwerpen. Wij brengen elk juridisch probleem tot een goed einde, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw onroerend goed.

ONROEREND GOED EN IMMO


Contacteer ons voor correcte advies over vastgoed

Twijfel niet langer en schakel CGK Advocaten in wanneer u op zoek bent naar een advocaat vastgoedrecht en immo in de buurt van Antwerpen. U kan ons bereiken via +32(0)3286 76 60, via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be of via het online contactformulier. Wij staan klaar met advies over immo en meer.

Ontmoet het team