Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Advies over het faillissement van een onderneming kan wel degelijk een verschil maken op korte én lange termijn. Zowel de ondernemer zelf als het personeel, de klanten en de leveranciers zijn betrokken bij een onvermijdelijk faillissement. Het professioneel team van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, beperkt zoveel mogelijk de schade. De begeleiding over het faillissement van uw onderneming ligt bij ons in de juiste handen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Reken op het juiste advies over het faillissement van uw onderneming

Wanneer er geen oplossing meer te vinden is om een faillissement van uw onderneming te vermijden, dan is het correcte juridisch advies meer dan welkom. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Met u verzamelen we de nodige documenten voor de aangifte, denk maar aan de balans, de totale schuldenmassa en de boekhouding bijvoorbeeld. Daarna geven we advies over het faillissement van uw onderneming en wordt de aanvraag bij de Ondernemingsrechtbank ingediend. De medewerkers van CGK Advocaten, ons kantoor gevestigd in Antwerpen, gaan voor elke klant tot het uiterste om de nadelige gevolgen zo veel mogelijk te beperken.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons en geniet van betrouwbaar advies

U mag er zeker van zijn dat wij het correcte advies over het faillissement van uw onderneming garanderen. Neem meteen contact op met onze groepering van advocaten om aan de slag te gaan. U bereikt ons via het online contactformulier, via het nummer +32(0)3286 76 60 of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be.