Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Advies over het faillissement van uw onderneming

Het juiste advies over het faillissement van uw onderneming kan wel degelijk een verschil maken op korte én lange termijn. Zowel de ondernemer zelf als het personeel, de klanten en de leveranciers zijn betrokken bij een onvermijdelijk faillissement. Het professioneel team van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, beperken zoveel mogelijk de schade. Het advies over het faillissement van uw onderneming ligt bij ons in de juiste handen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Reken op het juiste advies over het faillissement van uw onderneming

Wanneer er geen oplossing meer te vinden is om een faillissement van uw onderneming te vermijden, dan is het correct juridisch advies meer dan welkom. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Samen met u verzamelen we de nodige documenten voor de aangifte, denk maar aan de balans, de totale schuld en de boekhouding bijvoorbeeld. Daarna geven we advies over het faillissement van uw onderneming en wordt de aanvraag bij de Rechtbank van Koophandel ingediend. De medewerkers van CGK Advocaten gaan voor elke klant tot het uiterste om de nadelige gevolgen zo veel mogelijk te beperken

  • Contacteer ons en geniet van betrouwbaar advies

    U mag er zeker van zijn dat wij het eerlijkste advies over het faillissement van uw onderneming garanderen. Neem meteen contact op met onze groepering van advocaten om aan de slag te gaan. U bereikt ons via het online contactformulier, via het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur e-mail naar info@cgkadvocaten.be.