Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Specialisaties

Familierecht, familiaal vermogensrecht, jeugdrecht en mede-eigendom, strafrecht.


Over Britt

Britt behaalde haar diploma in 2013 aan de Universiteit te Antwerpen, en na enkele maanden de Ma.Na.Ma ‘Notariaat’ aan de Rijksuniversiteit Gent te hebben gevolgd, was de drang om zèlf de hand aan de ploeg te slaan, te groot en werd zij dd. 01.04.2014 ingeschreven op de Lijst der Stagiairs aan de Antwerpse Balie.  Vanaf alsdan tot begin 2021 leerde zij de kneepjes van het vak bij oud-Stafhouder Jan Verstraete, alwaar zij zich intensief bekwaamde in het familie- en huwelijksvermogensrecht. 

Intussen liet zij niet na haar kennis verder aan te scherpen, en volgde ze achtereenvolgend de Bijzondere Opleiding Jeugdrecht en de Bijzondere Opleiding ‘Salduz’ om zich wat verder in het strafrecht te verdiepen. Nadat zij met succes nog een bijkomende opleiding tot syndicus volgde neemt zij sedert 2018 ook tal van mandaten als syndicus van diverse Verenigingen van Mede-eigenaars waar. 

Tenslotte volgde zij in academiejaar 2021-2022 de postacademische opleiding bemiddeling aan de Universiteit van Antwerpen om met glans te slagen in de specialisatiemodule familiezaken.

Britt weet zich te onderscheiden door haar empathische attitude te koppelen aan een gedegen juridische kennis, het ultieme belang van de cliënt voor ogen houdend, kortom : geen blabla, alleen boem-boem.


Studies

Britt behaalde haar diploma in 2013 met onderscheiding aan de Universiteit van Antwerpen.


Ervaring

Sedert 1 april 2014 vervoegde Britt de Antwerpse balie waar zij zich in maart 2021 vervoegde bij CGK Advocaten.

CGK Advocaten