Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Wanneer een persoon een overtreding begaat of een verkeersongeval veroorzaakt is het mogelijk dat men gedagvaard wordt om te verschijnen voor de politierechtbank. Dit kan voor allerhande feiten het geval zijn zoals bijvoorbeeld onverzekerd rondrijden, snelheidsovertredingen, dronkenschap of intoxicatie, gsm achter het stuur, vluchtmisdrijf,…

De wegverkeerswet en het wegverkeersreglement voorzien in een uitgebreid gamma van overtredingen en misdrijven waarop sancties staan vastgesteld.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Verkeersrecht en misdrijven


Het team van CGK advocaten kan U bijstaan bij de politierechtbank om uw verdediging waar te borgen en om Uw straf te herleiden tot een minimum.

Daarnaast kan u een verkeersongeval meemaken als dader of slachtoffer en kunnen hieruit vorderingen tot schadevergoeding voortvloeien. Ook hierbij kunnen de advocaten bij CGK voorzien in de nodige bijstand, adviesverlening en verdediging voor de politierechtbank.

Een verzekering rechtsbijstand kan hierbij nuttig zijn, maar is niet verplicht.

Ontmoet het team

CGK Advocaten