Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een syndicus hebben is verplicht in uw appartement in Antwerpen van zodra er meerdere eigenaars zijn. Die kan niet zomaar aangeduid worden en mag ook niet zomaar eender wie zijn. In overleg met de andere eigenaars kan een van de mede-eigenaars gekozen worden als syndicus. Om er echter zeker van te zijn dat alles zo vlot mogelijk verloopt, kiest u het best voor een advocaat van CGK Advocaten.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waar houdt een syndicus zich juist mee bezig?

Voor zij die nieuw zijn in een appartement is het misschien nog niet helemaal duidelijk wat een syndicus juist doet. Deze onafhankelijke persoon zorgt echter voor heel wat zaken omtrent het beheer van het eigendom. Zo moet er bijvoorbeeld een firma aangesteld worden om de lift te onderhouden of offertes aangevraagd worden voor het schilderen van de gang, het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en nog heel wat meer. Als advocatenkantoor zijn we goed op de hoogte van de verschillende taken die een syndicus hoort uit te voeren. Zo houden we ons niet alleen bezig met het beheer, maar horen ook burenruzies en het bemiddelen daarvan tot ons takenpakket. We gaan bij deze alternatieve geschillenbeslechting discreet te werk. U kan zo naar onze syndicus komen om eventuele problemen voor te leggen, zonder dat de rest van het gebouw hiervan weet.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Kies voor een onafhankelijke partij in uw appartement

Met ons als syndicus bent u zeker van een eerlijk en onafhankelijk verloop van het beheer. Het is bovendien slechts een van onze vele diensten die wij aanbieden. Heeft u bijvoorbeeld iemand nodig om uw handelshuur in orde te brengen? Dan helpen we u hier graag bij verder. Bel ons hier vandaag nog voor op het nummer +32(0)3286 76 60 of stel uw vragen over het takenpakket van een syndicus via ons contactformulier.

CGK Advocaten