Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat van CGK Advocaten helpt u graag verder met de erf- en schenkbelastingen in Antwerpen. Dat type belasting kan het best beschreven worden als de belasting na een schenking van onroerend goed. Enkel indien er een notariële akte wordt geregistreerd, is het nodig om een erfbelasting te betalen. Kan u wel een correcte juridische aanpak gebruiken? Doe dan beroep op onze advocaat erfbelastingen en schenkbelastingen in Antwerpen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Zo gaat een advocaat schenkbelastingen in Antwerpen te werk

Een advocaat erfbelastingen en schenkbelastingen van CGK Advocaten in Antwerpen staat voor u klaar om de schenking correct te registreren. Is er sprake van een overlijden van de schenker binnen drie jaar na de administratie, dan bent u de erfbelasting verschuldigd op de totale verkoopwaarde van de goederen die werden geschonken. Het spreekt dus voor zich dat een goede begeleiding van een advocaat schenkbelastingen of erfbelastingen in Antwerpen uiterst noodzakelijk is. Reken op onze aanpak als u te maken krijgt met deze situatie. Ook voor een advocaat schuldaflossing, kwesties rond handelshuur of problemen met de huurbaas kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Informeer naar onze werkwijze

Wilt u graag zelf een afspraak inplannen met een advocaat schenkbelastingen of erfbelastingen van ons kantoor in Antwerpen? Contacteer ons dan gerust. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan samen op zoek naar de meest geschikte oplossing. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, stuur eenvoudigweg een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel ons via het nummer +32(0)3286 76 60. Wij staan voor u klaar met het juiste juridische advies.