Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Onze advocaat regelt uw erfenis in ons kantoor te Antwerpen. Heb jij een schenking van onroerend goed gekregen als erfenis? Dan betaal je hier wellicht belasting op. Enkel indien er een notariële akte wordt geregistreerd, is het nodig om een erfbelasting te betalen. Als advocatenkantoor weten we bij CGK Advocaten hoe we u goed verder kunnen helpen om uw erfenis en eventuele bijkomende belastingen te regelen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Zo gaat een advocaat te werk voor uw erfenis

Een advocaat staat voor u klaar om de erfenis correct te registreren. Is er sprake van een overlijden van de schenker binnen drie jaar na de administratie? Dan bent u de erfbelasting verschuldigd op de totale verkoopwaarde van de goederen die werden geschonken. Het spreekt dus voor zich dat een goede begeleiding van een advocaat uiterst noodzakelijk is bij een erfenis. Reken op de aanpak van ons advocatenkantoor als u te maken krijgt met deze situatie. Aanvaardt u een erfenis van een overledene met schulden? Dan helpen we u met de juridische kant van deze schuldaflossing.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Informeer naar onze werkwijze

Wilt u graag zelf een afspraak inplannen met een advocaat om uw erfenis te regelen? Contacteer onze erkende bemiddelaar dan gerust. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan samen op zoek naar de meest geschikte oplossing. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier of bel ons via het nummer +32(0)3286 76 60. Wij staan voor u klaar met het juiste juridische advies.

CGK Advocaten