Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Advocaat handelshuur in Antwerpen

Een advocaat van CGK Advocaten kan u helpen met alle kwesties van handelshuur in de buurt van Antwerpen. Zoals de naam zelf al zegt, gaat een advocaat aan de slag wanneer er sprake is van een huurgeschil over het pand met economische doeleinden. Het afsluiten van een huurovereenkomst, de huurprijs betalen en het naleven van de voorwaarden zijn slechts enkele voorbeelden van het takenpakket van een advocaat handelshuur-en geschil in Antwerpen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Waarom zou u een advocaat handelshuur inschakelen in Antwerpen?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis wanneer u beroep wil doen op het advies van een advocaat huurgeschil in Antwerpen. Heeft u geen idee op welk vlak we u precies kunnen ondersteunen? We zetten de meest voorkomende kwesties waar onze advocaat handelshuur en -geschil in Antwerpen mee te maken krijgt op een rij:

  • Huurhernieuwing of verbouwing zonder weten van beide partijen.
  • De verhuurder houdt zich niet aan de gemaakte afspraken.
  • U wil de huurovereenkomst stopzetten.
  • Het huurpand heeft duidelijke schade.
  • Er zijn gebreken (vocht, ongedierte of lekken bijvoorbeeld) aan het pand.
  • Er is sprake van huurachterstand.

Kortom, een advocaat inschakelen van GPK Advocaten in Antwerpen tijdens huurgeschillen is geen overbodige luxe bij strubbelingen. Ook voor zaken rond vastgoedrecht of familierecht kan u rekenen op onze begeleiding.

Contacteer ons voor advies over handelshuur

Vertrouw op onze kennis als advocaat huurgeschil in de buurt van Antwerpen. Wij staan klaar voor elke cliënt, wat de juridische situatie ook is. Neem contact op met ons voor de meest professionele aanpak. Bel naar het nummer +32(0)3286 76 60, laat uw gegevens achter via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.