Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat van CGK Advocaten kan u helpen met alle kwesties van handelshuur in de buurt van Antwerpen. Zoals de naam zelf al zegt, gaat een advocaat van ons team in Antwerpen aan de slag wanneer er sprake is van een huurgeschil over het pand met economische doeleinden. Een handelshuurovereenkomst afsluiten, de huurprijs betalen en het naleven van de voorwaarden zijn slechts enkele voorbeelden van het takenpakket van een advocaat handelshuur- en geschil in Antwerpen. 

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waarom zou u een advocaat handelshuur inschakelen in Antwerpen?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis wanneer u beroep doet op het advies van een advocaat handelshuurgeschil in Antwerpen. Heeft u geen idee op welk vlak we u precies ondersteunen? We zetten de meest voorkomende kwesties waar onze advocaat handelshuur en -geschil in Antwerpen mee te maken krijgt op een rij:

  • Huurhernieuwing of verbouwing zonder weten van beide partijen;
  • De verhuurder houdt zich niet aan de gemaakte afspraken;
  • U wil de huurovereenkomst stopzetten;
  • Het huurpand heeft duidelijke schade;
  • Er zijn gebreken (vocht, ongedierte of lekken bijvoorbeeld) aan het pand;
  • Er is sprake van huurachterstand.

Kortom, een advocaat inschakelen van GCK Advocaten in Antwerpen tijdens huurgeschillen is geen overbodige luxe bij strubbelingen. Ook voor zaken rond onroerend goed of familierecht kan u rekenen op onze begeleiding.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons voor advies over handelshuur

Vertrouw op onze kennis en schakel onze advocaat huurgeschil in, gevestigd in de buurt van Antwerpen. Van schenkbelastingen tot schuldaflossing, wij staan klaar voor elke cliënt, wat de juridische situatie ook is. Neem contact op met ons voor de meest professionele aanpak. Bel naar het nummer +32(0)3286 76 60, laat uw gegevens achter via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten