Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat van CGK Advocaten kan u helpen met alle kwesties van handelshuur in de buurt van Antwerpen. Zoals de naam zelf al zegt, gaat een advocaat van ons team in Antwerpen aan de slag wanneer er sprake is van een geschil over de huur van het pand. Een huurovereenkomst afsluiten, de huurprijs betalen en het naleven van de voorwaarden zijn slechts enkele voorbeelden van het takenpakket van een advocaat handelshuur- en geschil.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waarom zou u een advocaat gespecialiseerd in handelshuur inschakelen?

Wanneer u beroep doet op ons advies voor de geschillen over de huur, bent u zeker dat u werkt met een advocaat die de nodige kennis en ervaring in huis heeft. Heeft u geen idee op welk vlak we u precies ondersteunen? We zetten de meest voorkomende kwesties waar onze advocaat gespecialiseerd in handelshuur mee te maken krijgt op een rij:

  • Huurhernieuwing of verbouwing zonder weten van beide partijen;
  • De verhuurder houdt zich niet aan de gemaakte afspraken;
  • U wil de huurovereenkomst stopzetten;
  • Het huurpand heeft duidelijke schade;
  • Er zijn gebreken (vocht, ongedierte of lekken) aan het pand;
  • Er is sprake van huurachterstand.

Kortom, een advocaat inschakelen van GCK Advocaten tijdens huurgeschillen is geen overbodige luxe. Heeft u eerder last van een burenruzie? Ook dan rekent u op onze begeleiding. Huurt u een handelspand en wilt u een advocaat inschakelen om de handelsrechten te bespreken? In ons advocatenbureau staan we altijd klaar met het nodige advies.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons voor advies over handelshuur

Vertrouw op onze kennis en schakel onze advocaat in bij geschillen over de huur. Van schenkbelastingen tot schuldaflossing, wij staan klaar voor elke cliënt, wat de juridische situatie ook is. Neem contact op met ons voor de meest professionele aanpak voor uw geschillenbeslechting. Bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be en bespreek uw situatie met een advocaat gespecialiseerd in handelshuur.

CGK Advocaten