Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een erkend bemiddelaar van ons kantoor in Antwerpen kan als onafhankelijke partij een geschil vanuit een nieuwe hoek bekijken. Bij CGK Advocaten zoeken we in samenspraak met beide partijen een gepaste oplossing voor uw problemen. Het voorkomt bovendien dat u naar het gerecht hoeft voor een gerechtelijke procedure.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Voor welke geschillen kan u een erkend bemiddelaar inzetten?

Als onderdeel van onze alternatieve geschillenbeslechting bieden wij een erkend bemiddelaar aan bij problemen die u zelf niet meer kan oplossen. Heeft u bijvoorbeeld een burenruzie die helemaal uit de hand is gelopen? Dan ziet u misschien geen enkele andere oplossing dan een rechtszaak aan te gaan. Dat is echter een dure optie waarbij u niet altijd de uitkomst bekomt die u wenst. Om u heel wat geld, onnodig papierwerk en tijd te besparen, zet u beter de stap naar een erkend bemiddelaar van ons advocatenbureau. Ook een echtscheiding eindigt vaak in een onherstelbare breuk waarbij een overeenkomst over bijvoorbeeld de voogdij van een kind niet meteen mogelijk lijkt. Door te bemiddelen met een advocaat als onafhankelijke partij wordt het echter gemakkelijker om tot een overeenkomst te komen waar zowel u als uw ex-partner zich in kunnen vinden.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Plan een afspraak in om uw geschillen te bemiddelen

Wilt u een erkend bemiddelaar inschakelen om geschillen over bijvoorbeeld de handelshuur te bespreken? Laat deze ruzie dan niet langer aanslepen en contacteer ons vandaag nog. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +32(0)3286 76 60 of via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Maak snel een afspraak met een van onze experten!

CGK Advocaten