Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Wanneer een relatie stukloopt, is het vaak nodig om een advocaat echtscheiding in te schakelen uit ons kantoor in Antwerpen om alles op orde te brengen. Echtscheidingen verlopen namelijk niet altijd even soepel. Soms ontstaan er heel wat geschillen die u zelf niet opgelost krijgt. Dat is waar CGK Advocaten bij komt kijken. Wij weten hoe dit op een discrete en vertrouwelijke manier aan te pakken.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Hoe kan een advocaat echtscheiding u helpen?

Er komt heel wat kijken bij een echtscheiding. Zo zijn er diverse soorten scheidingen, zoals een echtscheiding met onderlinge toestemming en een echtscheiding op grond van onherstelbare ontwrichting. In beide gevallen zullen u en uw ex-partner langs de rechtbank moeten gaan om afspraken te maken. Een advocaat van ons advocatenkantoor helpt u in zulke gevallen om de echtscheiding zo vlot mogelijk te doen verlopen. Dankzij onze extensieve kennis over het sociaal recht, weten we hoe we uw belangen op de best mogelijke wijze kunnen verdedigen. Heeft u bijvoorbeeld kinderen met uw ex-partner? Dan zal u moeten bespreken wie voogdij krijgt en of er alimentatie betaald dient te worden.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Laat uw scheiding met een gerust hart over aan ons

Het team van CGK Advocaten heeft voldoende ervaring om elke scheiding tot een goed einde te brengen. Onze advocaat bekijkt hiervoor de verschillende domeinen van het familierecht, zoals het vermogen en andere familiale betrekkingen. Wilt u graag weten hoe een advocaat van ons kantoor bij uw echtscheiding kan helpen? Neem dan contact op door te bellen naar het nummer +32(0)3286 76 60 of door ons contactformulier in te vullen. Zo maakt u eveneens eenvoudig een afspraak.

CGK Advocaten