Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat burenruzie van ons kantoor in Antwerpen zoekt de beste oplossing voor beide partijen. Wanneer u namelijk een ruzie heeft met een van uw buren kan dit snel escaleren. Soms gaat het dan ook niet over enkele kleine problemen, maar om serieuze zaken. Bij CGK Advocaten hebben we voldoende ervaring met dit type onenigheden om het op een correcte manier te de-escaleren.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Laat de onderhandelingen over aan een advocaat burenruzie

U wilt initieel misschien nog proberen om de frustraties onderling met uw buren te bespreken. Wanneer de ruzie echter al te ver is gevorderd, kan dit alleen maar meer olie op het vuur gooien. De onderhandelingen laat u daarom het best over aan een ervaren advocaat die de burenruzie op een gepaste manier aanpakt. Het laatste wat u wilt, is dat de ruzie over bijvoorbeeld overhangende takken uitgroeit tot een dure gerechtelijke procedure. Dankzij onze bemiddeling kan u dit eenvoudig vermijden. Gaat de ruzie over het vastgoed in het algemeen? Ook dan staan ons advocatenkantoor klaar met de nodige hulp. Wanneer u in een appartement woont, kan u eveneens naar de syndicus gaan. Is het echter een serieuze juridische zaak? Dan is een advocaat burenruzie inschakelen de juiste volgende stap.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Vertrouw op onze expertise en maak een afspraak

Vermijd dat de burenruzie verder escaleert tot een rechtszaak en maak vandaag nog een afspraak bij een advocaat van ons kantoor voor een alternatieve geschillenbeslechting. U belt ons op het nummer +32(0)3286 76 60 of laat een bericht achter op ons contactformulier. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al uw vragen over onze werkwijze.

CGK Advocaten