Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat onder de arm nemen na uw arbeidsongeval in Antwerpen is zeker geen overbodige luxe. U krijgt namelijk niet alleen te maken met lichamelijke gevolgen, ook de administratieve rompslomp, formaliteiten en financiële aspecten eisen zijn tol. Reken daarom op de aanpak van onze advocaat na uw arbeidsongeval, gevestigd in Antwerpen. Het team van CGK Advocaten staat klaar voor elke werknemer.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Onze advocaat adviseert u na een arbeidsongeval in Antwerpen

Natuurlijk is het belangrijk om de impact van de lichamelijke schade correct in te schatten. Na een arbeidsongeval heeft u namelijk recht op een schadevergoeding. Worden de richtlijnen niet correct opgevolgd door uw werkgever of is het bedrag niet nauwkeurig bepaald? Dan is het zeker een goed idee om een advocaat in Antwerpen in te schakelen na uw arbeidsongeval. Zo bent u zeker dat u krijgt waar u recht op heeft! Ook voor andere juridische kwesties, denk maar aan bestuursaansprakelijkheid, jeugdrecht of onterecht ontslag, kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Kom langs bij ons advocatenkantoor

De medewerkers van ons kantoor staan voor u klaar. Onze advocaat in Antwerpen zorgt ervoor dat uw arbeidsongeval correct wordt aangepakt door alle partijen. Heeft u nog vragen voor ons of wilt u een afspraak maken? Bel ons gerust via het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be. Wij staan u bij met raad en daad.

CGK Advocaten