Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Als advocaat sociaal recht weten wij alles over het arbeids-en sociaalzekerheidsrecht dat voor u van toepassing is. Wat de juridische situatie ook is, elke cliënt heeft recht op het juiste advies over sociale bescherming, vergoeding, verloning en ontslag. Wij hebben oog voor de menselijke kant van het verhaal en gaan tot het uiterste als advocaat sociale zekerheid in Antwerpen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Waarom zou u een advocaat sociaal recht inschakelen?

De groepering bekwame advocaten van CGK, gevestigd in het centrum van Antwerpen, weet van aanpakken wanneer uw situatie te maken heeft met deze complexe juridische tak. Onderstaande domeinen kan u met een gerust hart aan onze advocaat sociale zekerheid in Antwerpen overlaten:

  • Sociaal overleg in het bedrijf (denk maar aan sociale verkiezingen en bescherming tegen ontslag)
  • Begeleiden tijdens sociale inspecties
  • Adviseren tijdens sociaalrechtelijke procedures bij geschillen (een faillissement bijvoorbeeld)
  • Detachering van werknemers en internationale arbeidsvergunning opstellen
  • Alle zaken die te maken hebben met ontslag
  • Procedures bij sociale zekerheidsinstellingen
  • Gerechtelijke acties ondernemen bij ziekte

Het spreekt voor zich dat een advocaat sociaal recht te allen tijde de belangen van de cliënt voorop stelt. Niet enkel sociale zekerheid behoort tot de expertise van onze advocaat in Antwerpen, ook voor kwesties rond jeugdrecht of bewindvoering kan u bij ons terecht.

Contacteer ons om aan de slag te gaan

De bekwame groepering advocaten van CGK is exact wat u nodig heeft. Wat de persoonlijke of collectieve situatie ook is, onze advocaat sociaal recht brengt elke kwestie tot een goed einde. Wilt u graag de mogelijkheden van een advocaat sociale zekerheid in Antwerpen bespreken? Neem contact op met ons via het online contactformulier, bel even naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.