Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Als advocaat sociaal recht weten wij alles over het arbeids- en sociaalzekerheidsrecht dat voor u van toepassing is. Wat de juridische situatie ook is, elke cliënt heeft recht op het juiste advies over sociale bescherming, vergoeding, verloning en ontslag. Wij hebben oog voor de menselijke kant van het verhaal en gaan tot het uiterste als advocaat sociale zekerheid in Antwerpen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Waarom een advocaat sociaal recht inschakelen?

De bekwame advocaten van CGK weten van aanpakken wanneer uw situatie te maken heeft met de complexe juridische tak van het sociaal recht. Onderstaande domeinen kan u met een gerust hart aan onze advocaat sociale zekerheid overlaten:

  • Sociaal overleg in het bedrijf (denk maar aan sociale verkiezingen en bescherming tegen ontslag);
  • Begeleiden tijdens sociale inspecties;
  • Adviseren tijdens sociaalrechtelijke procedures bij geschillen (een faillissement bijvoorbeeld);
  • Detachering van werknemers en internationale arbeidsvergunning opstellen;
  • Alle zaken die te maken hebben met ontslag;
  • Procedures bij sociale zekerheidsinstellingen;
  • Gerechtelijke acties ondernemen bij ziekte.

Een advocaat sociaal recht stelt te allen tijde de belangen van de cliënt voorop. Niet enkel sociale zekerheid behoort tot de expertise van onze advocaat, maar bijvoorbeeld ook voor kwesties rond jeugdrecht kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons om aan de slag te gaan

Ons advocatenkantoor is gevuld met experten die u graag verder helpen. Wat de persoonlijke of collectieve situatie ook is, onze advocaten brengen elke kwestie tot een goed einde. Wilt u graag de mogelijkheden van sociale zekerheid met een advocaat bespreken? Neem contact op met ons via het online contactformulier of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten