Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat jeugdrecht, aangesloten bij CGK Advocaten in Antwerpen, kan u en uw familie helpen wanneer een minderjarige betrokken is bij een strafzaak of civielrechtelijke procedure. Voor onze experts komen de belangen van het kind altijd op de eerste plaats. Onze advocaat zoekt de gulden middenweg tussen het welzijn van de minderjarige en de wetbepalingen van het jeugdrecht.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Onze advocaat jeugdrecht staat uw kind goed bij

De advocaat jeugdrecht van ons advocatenkantoor heeft de nodige ervaring en kennis van de wetgeving om elke situatie correct aan te pakken. In het algemeen maken we het onderscheid tussen een feit dat gepleegd werd door de minderjarige en de externe situaties. Daarnaast hebben we juridische begeleiding beschikbaar tijdens zorgwekkende opvoedingssituaties. Jeugdzaken vragen een net iets andere benadering dan andere kwesties in onze juridische samenleving. Net zoals bij sociaal recht is het belangrijk om de menselijke kant van het vak niet uit het oog te verliezen. Dat is heel anders dan wanneer het bijvoorbeeld gaat om de overname van een bedrijf.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons snel bij strafzaken met een minderjarige

De ervaringsdeskundige advocaat van CGK luistert graag naar uw verhaal. Samen vinden we de meest geschikte oplossing voor alle betrokken partijen. Kan u wel wat advies gebruiken? U bereikt onze advocaat jeugdrecht eenvoudig door uw gegevens achter te laten op het contactformulier of door te bellen naar het nummer +32(0)3286 76 60.

CGK Advocaten