Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Advocaat jeugdrecht in Antwerpen

Een advocaat jeugdrecht, aangesloten bij CGK Advocaten in Antwerpen, kan u en uw familie helpen wanneer een minderjarige betrokken is bij een strafzaak of civielrechtelijke procedure. Voor onze experts komen de belangen van het kind altijd op de eerste plaats. Onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen zoekt de gulden middenweg tussen het welzijn van de minderjarige en de wetbepalingen van het jeugdrecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Vertrouw op onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen

In het algemeen maken we het onderscheid tussen een feit dat gepleegd werd door de minderjarige, anderzijds hebben we juridische begeleiding beschikbaar tijdens zorgwekkende opvoedingssituaties.  Jeugdzaken vragen net een iets andere benadering dan andere kwesties in onze juridische samenleving. Net zoals bij sociaal recht en familierecht, is het belangrijk om de menselijke kant van het vak niet uit het oog te verliezen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om elke situatie tot een goed einde te brengen.

  • Wat uw situatie ook is, neem contact op met ons

    De ervaringsdeskundige advocaat jeugdrecht van CGK, gevestigd in Antwerpen, luistert graag naar uw verhaal. Samen vinden we de meest geschikte oplossing voor alle betrokken partijen. Kan u wel wat advies gebruiken? U bereikt onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen eenvoudig. Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.