Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat jeugdrecht, aangesloten bij CGK Advocaten in Antwerpen, kan u en uw familie helpen wanneer een minderjarige betrokken is bij een strafzaak of civielrechtelijke procedure. Voor onze experts komen de belangen van het kind altijd op de eerste plaats. Onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen zoekt de gulden middenweg tussen het welzijn van de minderjarige en de wetbepalingen van het jeugdrecht.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Vertrouw op onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen

Onze advocaat jeugdrecht, gevestigd in Antwerpen, heeft de kennis en ervaring in huis om elke situatie correct aan te pakken. In het algemeen maken we het onderscheid tussen een feit dat gepleegd werd door de minderjarige en externe situaties. Anderzijds hebben we juridische begeleiding beschikbaar tijdens zorgwekkende opvoedingssituaties. Jeugdzaken vragen net een iets andere benadering dan andere kwesties in onze juridische samenleving. Net zoals bij sociaal recht en familierecht, is het belangrijk om de menselijke kant van het vak niet uit het oog te verliezen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer ons vandaag nog

De ervaringsdeskundige advocaat van CGK, gevestigd in Antwerpen, luistert graag naar uw verhaal. Samen vinden we de meest geschikte oplossing voor alle betrokken partijen. Kan u wel wat advies gebruiken? U bereikt onze advocaat jeugdrecht in Antwerpen eenvoudig. Laat uw gegevens achter via het contactformulier, bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten