Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Als zelfstandige of eigenaar van een bedrijf is het geen overbodige luxe om een advocaat contractenrecht uit Antwerpen in te schakelen. Het bedrijfsleven wordt namelijk grotendeels geregeld via contracten. Bij CGK Advocaten begrijpen we echter hoe ingewikkeld contracten soms kunnen zijn voor u en uw klanten. We helpen u daarom graag, zodat u steeds weet wat u juist tekent.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Op welke vlakken biedt een advocaat contractenrecht ondersteuning?

Wanneer u ervoor kiest om in zee te gaan met ons ervaren advocatenkantoor, kan u begeleiding verwachten op verschillende vlakken. Bent u bijvoorbeeld bezig met onderhandelingen over een contract omtrent de huur van uw handelspand? Dan gaat onze advocaat contractenrecht met u over de fijne print van het contract en staat die u bij tijdens de werkelijke onderhandelingen. Heeft u eerder vragen over het arbeidsrecht en contracten die u bent aangegaan voor uw werk? Ook dan rekent u op onze bijstand. Wij overlopen of alles correct is opgesteld en voorkomen eventuele geschillen rond het naleven van het contract op een later moment.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Maak vandaag nog telefonisch een afspraak

Wilt u onze advocaat contractenrecht graag inschakelen om de details van uw handelscontract te checken? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog telefonisch contact met ons op. U kan ons eenvoudig bellen via het nummer +32(0)3286 76 60 om een afspraak te maken. Zo leert u eveneens ons team van advocaten kennen.

CGK Advocaten