Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Onze advocaat alimentatie in Antwerpen helpt u steeds zo snel mogelijk verder wanneer uw partner het afgesproken bedrag niet betaalt. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we bij CGK Advocaten heel wat expertise opgedaan in diverse domeinen. Op die manier zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste wetgevingen om u nog beter te kunnen helpen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wanneer schakelt u het best een advocaat alimentatie in?

Is er tijdens het vonnis van de scheiding een bepaald bedrag afgesproken dat uw partner moet betalen voor het onderhoud van uw kind? Dan is het uiteraard de bedoeling dat u deze uitkering elke maand tijdig ontvangt. Wanneer dat niet het geval is en u zelfs na meerdere herinneringen te sturen het bedrag niet krijgt, is het tijd om een advocaat alimentatie in te schakelen. Net als bij het proces met een incasso-advocaat, zullen we eerst aanmanen om het alimentatiebedrag te betalen. Indien ook dit geen effect heeft, zullen er verdere maatregelen genomen moeten worden. Door een advocaat alimentatie van ons advocatenkantoor in te schakelen, bent u altijd zeker van een correct verloop van dit proces.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Kom meer over ons te weten door een afspraak te maken

Wilt u zeker zijn dat u een deskundige advocaat inschakelt om uw zaken omtrent alimentatie op te lossen? Maak dan vandaag nog een afspraak! We leggen u graag meer uit over onze groepering advocaten en hoe we juist te werk gaan. Wij hebben bovendien heel wat verschillende expertises, waaronder jeugdrecht. Voor meer informatie over alimentatie of familierecht, belt u op het nummer +32(0)3286 76 60 of stuurt u naar het e-mailadres info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten