Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een incasso-advocaat van CGK Advocaten in Antwerpen staat u bij tijdens binnen- en buitengerechtelijke incassozaken. Wilt u zo snel mogelijk een vordering innen? Dan staat onze incasso-advocaat klaar met de nodige hulp voor elke cliënt. Van aanmaning tot dagvaarding, wij weten alles over gerechtelijke incasso. Kortom, laat uw kwestie over aan een advocaat gespecialiseerd in incasso.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Het takenpakket van een incasso-advocaat

Een incasso-advocaat van ons advocatenkantoor gaat geen enkele zaak rond gerechtelijke incasso uit de weg. Hieronder vindt u alvast een greep uit de kwesties waarbij wij u graag helpen:

  • Een incasso-advocaat kan de schuldenaar eerst en vooral aanmanen. Daarna adviseert en coördineert de advocaat het eerste deel van een buitengerechtelijk incassotraject. De betaling van de schuldenaar is de volgende stap.
  • Gaat de schuldenaar niet over tot betaling van de schulden? Dan gaat de incasso-advocaat van start met de dagvaarding. De kennis van CGK Advocaten maakt het verschil tussen falen of slagen tijdens een gerechtelijke incasso.
  • Na weigering gaat de advocaat over tot het uitvoeren van een vonnis. De nodige maatregelen worden (in samenspraak met een deurwaarder) genomen om het juridische probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wij bieden een oplossing voor verschillende kwesties rond bijvoorbeeld faillissement. Wij nemen graag uw zorgen rond incasso uit handen. Doe daarom beroep op onze professionals in het vak. Misschien heeft u eerder een vraag over onroerend goed? Ook dan kan u op onze betrouwbare aanpak rekenen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Maak vandaag nog een afspraak met een van onze advocaten

Kan u wel wat professioneel juridisch advies gebruiken over een gerechtelijke incasso? De incasso-advocaat van CGK helpt u met alle plezier verder. Stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel ons gerust via het nummer +32(0)3286 76 60 en maak zo snel een afspraak met een van onze incasso-advocaten. We leggen u graag uit hoe onze dienst voor incassozaken verloopt.

CGK Advocaten