Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Incasso-advocaat in Antwerpen

Een incasso-advocaat, beschikbaar bij ons kantoor in Antwerpen, staat u bij tijdens binnen-en buitengerechtelijke incassozaken. Wilt u zo snel mogelijk een vordering innen? Dan staat onze incasso-advocaat klaar voor elke cliënt in Antwerpen. Van aanmaning tot dagvaarding, wij weten alles over gerechtelijke incasso.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Het takenpakket van een incasso-advocaat in Antwerpen

Een incasso-advocaat van CGK Advocaten, gevestigd in het centrum van Antwerpen, gaat geen enkele zaak rond gerechtelijke incasso uit de weg. Hieronder vindt u alvast een greep uit de kwesties waarbij wij u graag helpen:

  • Een incasso-advocaat in Antwerpen kan de schuldenaar eerst en vooral aanmanen. Daarna adviseert en coördineert de advocaat het eerste deel van een buitengerechtelijk incassotraject. De betaling van de schuldenaar is de volgende stap.
  • Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan gaat de incasso-advocaat van start met de dagvaarding in Antwerpen. De kennis van CGK Advocaten maakt het verschil tussen falen of slagen tijdens een gerechtelijke incasso.
  • Na weigering gaat de advocaat, gespecialiseerd in gerechtelijke incasso, over tot het uitvoeren van een vonnis. De nodige maatregelen worden (in samenspraak met een deurwaarder) genomen om dit juridisch probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Contacteer onze bekwame groepering van advocaten

Kan u wel wat advies gebruiken over gerechtelijke incasso’s? De incasso-advocaat van CGK, gevestigd in hartje Antwerpen, helpt u met alle plezier verder. Misschien heeft u eerder een vraag over handelshuur of vastgoedrecht? Ook dan kan u op ons rekenen. Laat uw gegevens achter via het handige online contactformulier, stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel naar het nummer +32(0)3286 76 60.