Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een incasso-advocaat, beschikbaar bij ons kantoor in Antwerpen, staat u bij tijdens binnen- en buitengerechtelijke incassozaken. Wilt u zo snel mogelijk een vordering innen? Dan staat onze incasso-advocaat klaar voor elke cliënt in Antwerpen. Van aanmaning tot dagvaarding, wij weten alles over gerechtelijke incasso. Kortom, laat elke kwestie over aan een advocaat gespecialiseerd in incasso, gevestigd in Antwerpen. 

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Het takenpakket van een incasso-advocaat in Antwerpen

Een incasso-advocaat van CGK Advocaten, gevestigd in het centrum van Antwerpen, gaat geen enkele zaak rond gerechtelijke incasso uit de weg. Hieronder vindt u alvast een greep uit de kwesties waarbij wij u graag helpen:

  • Een incasso-advocaat in Antwerpen kan de schuldenaar eerst en vooral aanmanen. Daarna adviseert en coördineert de advocaat het eerste deel van een buitengerechtelijk incassotraject.
  • Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan gaat de incasso-advocaat aan de slag via dagvaarding in Antwerpen. De kennis van CGK Advocaten maakt het verschil tussen falen of slagen tijdens een gerechtelijke incasso.
  • Nadat het dossier behandeld is op de rechtbank wordt er nog een laatste vraag gesteld tot vrijwillige betaling. In deze niet tussenkomst, wordt overgegaan tot het uitvoeren van het verkregen vonnis.    Deze uitvoering wordt door tussenkomst van een gerechtsdeurwaarder genomen om dat juridisch probleem zo snel mogelijk op te lossen.

U leest het zelf, een advocaat gespecialiseerd in incasso biedt een oplossing voor verschillende kwesties in Antwerpen. Doe beroep op onze professionals in het vak. Wij nemen graag uw zorgen rond incasso uit handen. Misschien heeft u eerder een vraag over handelshuur of onroerend goed? Ook dan kan u op onze betrouwbare aanpak rekenen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer onze bekwame groepering van advocaten

Kan u wel wat professioneel juridisch advies gebruiken over een gerechtelijke incasso? De incasso-advocaat van CGK, gevestigd in het hartje van Antwerpen, helpt u met alle plezier verder. Laat uw gegevens achter via het handige online contactformulier, stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel ons gerust via het nummer +32(0)3286 76 60.

CGK Advocaten