Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

De overname van een bedrijf verloopt eens zo vlot met de hulp van een advocaat van ons kantoor in Antwerpen. CGK Advocaten is een groepering van experten met allerlei verschillende specialiteiten. Al meer dan 25 jaar lang helpen wij cliënten, zowel particulieren als ondernemingen, met juridische zaken.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Hoe verloopt een overname van een bedrijf met een advocaat

Of het nu gaat om een bedrijfsovername of een volledige fusie van uw vennootschap, u wilt altijd de best mogelijke overeenkomst. Om dit te garanderen, gaat u het best met onze advocaten in zee. Wij zien erop toe dat de samenwerking met de mogelijke andere partijen vlot verloopt en dat alle contracten eerlijk en correct zijn. Het laatste dat u wilt, is dat u bijvoorbeeld plots te veel handelshuur betaalt omdat het contract niet klopt. Wij begeleiden u daarnaast gedurende het volledige onderhandelingsproces. Ons advocatenbureau helpt u zo om het beste resultaat te bekomen voor de overname. Een overname of fusie van een bedrijf ging nog nooit zo vlot als met de hulp van onze advocaat.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Laat al uw zorgen aan onze experten over

Een overname van een bedrijf hoeft u geen onnodige stress te bezorgen als u kiest voor een advocaat van ons kantoor. Wij garanderen een efficiënte werking en een transparant proces. Voor meer informatie over de wetten rond arbeid en tewerkstelling of om een afspraak in te plannen, kan u ons steeds contacteren. Bel ons vandaag nog op het nummer +32(0)3286 76 60. Ook als aandeelhouder van een onderneming kan u bij ons terecht voor informatie over het verdere verloop.

CGK Advocaten