Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat inschakelen om uw schulden en andere geldzaken op orde te krijgen, kan bij ons kantoor in Antwerpen. CGK Advocaten neemt uw schulden onder de loep en bekijkt uw loon. Leefgeld wordt bepaald, de rest van het bedrag wordt gebruikt om de schulden verder af te betalen. Via een concreet afbetalingsplan is het mogelijk om de achterstallige betalingen volledig of gedeeltelijk terug te betalen. Wilt u graag zelf een advocaat inschakelen voor een schuldaflossing? Lees dan snel hieronder verder.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Onze advocaat helpt u om de schulden af te betalen

Om een schuldaflossing tot een goed einde te brengen, worden er bij ons advocatenkantoor enkele stappen gevolgd. We zetten ze graag even op een rijtje:

  • Eerst dient u een verzoekschrift in te dienen met een duidelijk overzicht van uw inkomsten, uitgaven en schulden.
  • De advocaat bekijkt de details van uw schulden nauwkeurig. Samen worden er afspraken gemaakt over het leefgeld en het verdere afbetalingsplan.
  • De schuldeisers krijgen het afbetalingsplan te zien en gaan akkoord. Gaan ze niet akkoord? Dan wordt er door de rechtbank een andere regeling voorgesteld.

Zorgen deze schulden ervoor dat u faillissement moet aanvragen voor uw bedrijf? Dan staan we u ook bij om het papierwerk in orde te brengen in het geval van insolventie. Wij begrijpen dat dit een gevoelige zaak is en gaan daarom met de nodige discretie aan de slag. Bent u een aandeelhouder van een bedrijf dat schulden heeft? Bespreek dan met ons hoe de verdere verloop er voor u uitziet.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Bespreek de opties met onze advocaten

Wilt u graag onze aanpak bespreken? Of heeft u nog vragen over de procedure? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32(0)3286 76 60 of op het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Onze advocaat staat klaar om uw schulden leefbaar af te lossen.

CGK Advocaten