Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Een advocaat inschakelen voor een collectieve schuldenregeling in Antwerpen helpt u om uw geldzaken op orde te krijgen. De advocaat van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, neemt uw schulden onder de loep. Leefgeld en kostenbijdrage worden bepaald, de rest van het bedrag wordt gebruikt om schulden verder af te betalen. Via een gerechtelijke of minnelijke aanzuiveringsregeling is het mogelijk om schulden volledig of toch gedeeltelijk terug te betalen. Wilt u graag zelf een advocaat, van ons kantoor in Antwerpen, inschakelen voor een collectieve schuldenregeling? Lees dan snel hieronder verder.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Schulden afbetalen met behulp van onze advocaat in Antwerpen

Om een collectieve schuldenregeling tot een goed einde te brengen worden er enkele stappen gevolgd. We zetten ze graag even op een rijtje:

  • Eerst dient u een verzoekschrift in te dienen bij de Arbeidsrechtbank met een duidelijk overzicht van uw inkomsten, uitgaven en schulden.
  • Na aanstelling van een schuldbemiddelaar, i.e. de advocaat van CGK Advocaten in Antwerpen worden ni detail uw schulden nauwkeurig bekeken. Samen worden er afspraken gemaakt over het leefgeld, kostenbijdrage en het verdere afbetalingsplan.
  • De schuldeisers krijgen het afbetalingsplan te zien en gaan akkoord. Gaan ze niet akkoord, dan wordt er door de Arbeidsrechtbank opgelegd om een nieuw aanzuiveringsplan op te stellen.

Collectieve schuldenregeling is niet het enige vakgebied van onze advocaat in Antwerpen. Ook voor een onterecht ontslag, arbeidsrecht en arbeidsongevallen zit u goed bij ons.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Bespreek de opties met onze advocaten

Wilt u graag onze aanpak bespreken? Of heeft u nog vragen over de procedure? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het nummer +32(0)3286 76 60 of het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Onze advocaat in Antwerpen staat klaar om uw schulden leefbaar af te lossen.

CGK Advocaten