Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Familierecht in Antwerpen

Van een echtscheiding tot een adoptieprocedure, de kennis van de juridische takken van familierecht gaat een stuk verder dan u denkt voor onze advocaten in Antwerpen. Hoe persoonlijk de zaak ook is, elke cliënt heeft recht op het juiste advies. Vertrouw op de aanpak van CGK Advocaten, gevestigd in het centrum van Antwerpen, en ontdek wat wij voor u kunnen doen op het vlak van familierecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

De verschillende domeinen van familierecht in Antwerpen

Ons team van bekwame advocaten stelt uw persoonlijke belangen steeds voorop. Onderstaande familiale betrekkingen en bevoegdheden kan u met een gerust hart aan ons overlaten:

  • Wijzigen, aanvragen of stopzetten van alimentatie
  • Adoptieprocedures
  • Gezag over de kinderen
  • Echtscheidingen
  • Voornaam wijzigen
  • Geregistreerd partnerschap annuleren
  • Vaderschap ontbinden

Het is duidelijk dat familierecht vraagt om een persoonlijke aanpak van onze advocaten in Antwerpen. Maak u geen zorgen, wij staan voor u klaar. Ook voor kwesties rond vennootschapsrecht en arbeidsrecht kan u bij ons terecht.

Contacteer onze groepering van advocaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van CGK Advocaten, gelegen in hartje Antwerpen, inzake familierecht? Aarzel niet om ons te contacteren. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel naar het nummer +32(0)3286 76 60.