Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

De kennis van familierecht gaat een stuk verder dan u denkt voor onze advocaten in Antwerpen. Hoe persoonlijk de zaak ook is, elke cliënt heeft recht op het juiste advies. Vertrouw op de aanpak van CGK Advocaten, gevestigd in het centrum van Antwerpen, en ontdek wat wij voor u kunnen doen op het vlak van familierecht.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

De verschillende domeinen van familierecht in Antwerpen

Ons team van bekwame advocaten stelt uw persoonlijke belangen steeds voorop. Onderstaande familiale betrekkingen en bevoegdheden kan u met een gerust hart aan ons overlaten:

  • Wijzigen, aanvragen of stopzetten van alimentatie;
  • Ingewikkelde adoptieprocedures;
  • Gezag over de kinderen;
  • Echtscheidingen;
  • Voornaam wijzigen;
  • Geregistreerd partnerschap annuleren;
  • Vaderschap ontbinden.

Het is duidelijk dat familierecht vraagt om een persoonlijke aanpak van onze gedreven en ambitieuze advocaten in Antwerpen. Maak u geen zorgen, wij staan voor u klaar. Ook voor kwesties rond vennootschapsrecht en arbeidsrecht kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Contacteer onze groepering van advocaten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van CGK Advocaten, gelegen in hartje Antwerpen, inzake familierecht en dergelijke? Aarzel niet om ons zo snel mogelijk te contacteren. Laat uw gegevens achter via het gebruiksvriendelijke online contactformulier, stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be of bel naar het nummer +32(0)3286 76 60.

CGK Advocaten