Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Het opmaken van een aangifte van schuldvordering behoort tot onze specialisatie. Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor de opstelling van deze aangifte. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaard? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wij zorgen voor een correcte aangifte van schuldvordering

Voor indiening van elektronische aangifte van schuldvordering via Regsol staan de vennoten en medewerkers van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, u met raad en daad bij. Heeft u geen idee welke aspecten precies vermeld moeten worden? Ons team van experts gaat met u aan de slag om de bedragen te verzamelen waar u op het moment van faling nog recht op had. Van advies over faillissementen tot zaken rond incasso, door op ons te vertrouwen bent u zeker van de juiste juridische aanpak.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Neem contact op met onze professionals

Een aangifte van schuldvordering moet ten laatste twaalf maanden vanaf de datum van faillietverklaring worden ingediend. Verlies geen tijd meer en neem meteen contact op met de medewerkers van CGK Advocaten, gelegen in hartje Antwerpen. U kan ons contacteren via het nummer +32(0)3286 76 60, via het online contactformulier  of via een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.     

CGK Advocaten