Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Bij sommige geschillen is het mogelijk om voor een verzoening onder begeleiding van een advocaat te kiezen. Zo vermijdt u onnodige kosten die een rechtszakelijke procedure met zich meebrengen en bespaart u heel wat tijd. Bij CGK Advocaten in Antwerpen hebben we doorheen de jaren al heel wat ervaring opgedaan met verzoeningen, waardoor we u snel verder kunnen helpen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Bij welke geschillen kan u voor een verzoening met advocaat kiezen?

Niet elk geschil kan opgelost worden met een verzoening. Gaat het bijvoorbeeld over privacy-zaken? Dan is het wellicht nodig om een rechtszaak aan te gaan. Gaat het echter over problemen met mede-eigenaars in een appartementenblok of ex-partners die u lastigvallen? Dan zit u goed bij een advocaat van ons advocatenbureau voor een verzoening. Het is hierbij wel belangrijk dat beide partijen actief deelnemen. De vrederechter kan geen oplossing afdwingen of veroordelingen uitspreken als een van beide partijen niet op komt dagen. Vooraleer u aan een verzoening met behulp van een advocaat en vrederechter denkt, is het eveneens van belang om eerst zelf het geschil proberen uit te praten. Komen de twee partijen toch niet overeen? Dan staan wij steeds klaar met de nodige begeleiding.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Ontdek bij welke geschillen wij kunnen helpen

Of het nu gaat om zaken omtrent sociaal recht of iets helemaal anders, onze advocaat helpt u graag bij uw verzoening. We gaan steeds op een nauwkeurige en discrete manier te werk. Wenst u meer te weten te komen over deze dienst? Of heeft u interesse in een van onze andere services, zoals zaken betreffende incasso? Stuur ons dan vandaag nog een e-mail naar info@cgkadvocaten.be.

CGK Advocaten