Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Wanneer u onterecht ontslagen bent, kan u het best vertrouwen op een bekwame advocaat van ons kantoor in Antwerpen. Bij CGK Advocaten nemen we uw persoonlijke situatie nauwkeurig onder de loep. Ontbreekt er een geldige ontslagreden of verloopt de procedure niet zoals het wettelijk verplicht is? Verdedig uw belangen en schakel een advocaat van ons kantoor in Antwerpen in indien u onterecht bent ontslagen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wanneer een advocaat in Antwerpen inschakelen indien u onterecht werd ontslagen?

Het team van CGK Advocaten gaat voor elke situatie op zoek naar een geschikte oplossing. Onderstaande situaties zijn slechts enkele voorbeelden van wanneer een advocaat van CGK Advocaten in Antwerpen van pas komt wanneer u onterecht werd ontslagen.

  • Ontslag zonder goede reden
  • Onterecht ontslag op staande voet
  • Onterecht ontslag door verkeerde opzegdatum
  • Onterecht ontslag bij zwangerschap of ziekte
  • Onterechte beschuldigingen op de werkvloer
  • Onterecht op non-actief gezet

Misschien heeft u eerder nood aan juridisch advies omtrent privacywetgeving, sociaal recht of arbeidsongevallen? Ook dan kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Doe beroep op onze professionele aanpak

Bent u onterecht ontslagen en kan u de hulp van een advocaat in Antwerpen gebruiken? Maak dan een afspraak met ons team. Laat uw gegevens achter via het online contactformulier, bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en zorgen voor een persoonlijke aanpak op maat.