Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Maritiem recht heeft betrekking tot niche-gerelateerde documenten, procedures en regels. De experts van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, zorgen voor juridisch advies op maat van elke cliënt. Wilt u meer weten over onze aanpak en alles wat daarbij komt kijken? Lees dan hieronder verder.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Wat houdt maritiem recht precies in?

De jarenlange expertise in maritiem recht van onze groepering advocaten spreekt voor zich. CGK Advocaten, gevestigd in centrum Antwerpen, verleent graag bijstand tijdens onderstaande problemen:

  • Aanvaringen, beslag, bevrachting, arbitrage, averij en scheepsagentuur;
  • Afsluiten, uitvoeren en beëindigen van vervoerovereenkomsten;
  • Schade aan transportgoederen of-middelen;
  • Invorderen van vrachtgelden.

Niet elk advocatenkantoor in Antwerpen weet van aanpakken bij ingewikkelde zaken. Laat uw kwestie aan ons over. Onze experts in het vak gaan tot het uiterste voor elke cliënt die te maken krijgt met maritiem recht. Misschien bent u eerder op zoek naar bekwaam advies over arbeidsrecht of handelsrecht? Ook dan staan we klaar om u te helpen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Neem meteen contact op met ons advocatenkantoor

Wilt u graag weten wat CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, voor u kan betekenen op het vlak van maritiem recht? Aarzel niet langer en contacteer ons. U kan ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be of via het telefoonnummer +32(0)3286 76 60. Philip Lepere staat u graag te woord en helpt u zo spoedig mogelijk verder.

CGK Advocaten