Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Maritiem recht heeft betrekking tot niche-gerelateerde documenten, procedures en regels. De experts van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, zorgen voor juridisch advies op maat van elke cliënt. Wilt u meer weten over onze aanpak en alles wat daarbij komt kijken? Lees dan hieronder verder.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Wat houdt maritiem recht precies in?

De jarenlange expertise in maritiem recht van onze groepering advocaten spreekt voor zich. CGK Advocaten, gevestigd in centrum Antwerpen, verleent graag bijstand tijdens onderstaande problemen:

  • Aanvaringen, beslag, bevrachting, arbitrage, averij en scheepsagentuur
  • Afsluiten, uitvoeren en beëindigen van vervoerovereenkomsten
  • Schade aan transportgoederen of-middelen
  • Invorderen van vrachtgelden

Niet elk advocatenkantoor in Antwerpen weet van aanpakken bij ingewikkelde zaken. Laat uw kwestie aan ons over. Onze experts in het vak gaan tot het uiterste voor elke cliënt die te maken krijgt met maritiem recht.

Neem meteen contact op met ons advocatenkantoor

Wilt u graag weten wat CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, voor u kan betekenen? Of bent u eerder op zoek naar bekwaam advies over arbeidsrecht of handelsrecht? Aarzel niet langer en contacteer ons. U kan ons eenvoudig bereiken via het online contactformulier, via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be of via het telefoonnummer +32(0)3286 76 60. Een van onze medewerkers staat u graag te woord en helpt u zo spoedig mogelijk verder.