Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Bewindvoerder in Antwerpen

Als bewindvoerder in Antwerpen is het onze taak om het vermogen van een cliënt op een correcte én menselijke manier te beheren. De gekozen bewindvoerder krijgt de toestemming om belangrijke beslissingen te nemen op financieel vlak. Natuurlijk gebeurt dit pas na overleg met de betrokken persoon. Onze ervaring als bewindvoerder in Antwerpen spreekt voor zich.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Het takenpakket van een bewindvoerder in Antwerpen

CGK Advocaten weet van aanpakken wanneer u op zoek bent naar een bekwame bewindvoerder in Antwerpen met oog voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Onderstaande zaken nemen wij graag voor onze rekening:

  • Controleren of de betrokkene inkomsten (loon, pensioen of uitkeringen bijvoorbeeld) ontvangt
  • Belastingaangifte indienen
  • Rekeningen betalen en schulden aflossen
  • Leefgeld beschikbaar stellen voor de betrokkene
  • Inkomsten en uitgaven nauwkeurig bijhouden en analyseren

Wij hebben genoeg kennis over deze ingewikkelde materie om elke situatie aan te pakken. Ook voor zaken rond jeugdrecht of incasso helpen wij u.

Bel ons en vertrouw op onze professionals

De groepering van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, gaat graag aan de slag als bewindvoerder. Elke procedure of volgende beslissing wordt nauwkeurig overwogen en besproken. Neem meteen contact op met ons, wij staan klaar met een luisterend oor. Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be en krijg het juiste juridisch advies.