Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Als bewindvoerder in Antwerpen is het onze taak om het vermogen van de cliënt op een correcte én menselijke manier te beheren. De gekozen bewindvoerder krijgt immers de toestemming om belangrijke beslissingen te nemen op financieel vlak. Natuurlijk gebeurt dat pas na overleg met de betrokken persoon en de eventueel aangestelde vertrouwenspersoon. Onze ervaring als bewindvoerder in Antwerpen spreekt voor zich.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Het takenpakket van een bewindvoerder in Antwerpen

Onze bekwame bewindvoerder in Antwerpen weet van aanpakken met oog voor de persoonlijke situatie van de cliënt. Onderstaande zaken nemen wij o.a. graag voor onze rekening:

  • Inkomsten en uitgaven nauwkeurig bijhouden en analyseren;
  • Zakgeld beschikbaar stellen voor de betrokkene;
  • Lopende rekeningen betalen en eventuele schulden aflossen;
  • Belastingaangifte indienen;

Wij hebben genoeg kennis over deze ingewikkelde materie om elke situatie aan te pakken. De groepering van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, gaat graag aan de slag als bewindvoerder. Ook voor zaken rond jeugdrecht of incasso helpen wij u.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Bel ons en vertrouw op onze professionals

Elke procedure of volgende beslissing wordt nauwkeurig overwogen en besproken. Neem meteen contact op met ons, wij staan klaar met een luisterend oor. Vul het online contactformulier in, bel naar het nummer +32(0)3286 76 60 of stuur een e-mail naar info@cgkadvocaten.be en krijg het juiste juridisch advies.

CGK Advocaten