Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Zowel grote als kleine partijen kunnen bij ons terecht voor een aangifte van schuldvordering. Werd uw schuldenaar jammer genoeg failliet verklaart? Dan is het geen overbodige luxe om zo snel mogelijk een aangifte van schuldvordering in te dienen. Op die manier is het mogelijk om toch nog een deel van de totale schuldvordering te ontvangen. Onze deskundigen in Antwerpen vertellen u er graag meer over.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Advocaat vastgoedrecht in Antwerpen

Een advocaat vastgoedrecht, beschikbaar in regio Antwerpen, staat u bij tijdens elk juridisch probleem rond verkopen, kopen of ontwikkelen van vastgoedprojecten. Vastgoedmakelaars, eigenaars, verkopers of kopers hebben regelmatig nood aan een professionele advocaat onroerend goed. Het goede nieuws? CGK Advocaten helpt u hierbij. Lees hieronder verder en ontdek de kennis van onze vastgoedadvocaat in Antwerpen.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Waarom zou u beroep doen op een advocaat vastgoedrecht in Antwerpen?

Een vastgoedadvocaat, gevestigd in Antwerpen, kan u juridisch bijstaan met alles wat met onroerend goed te maken heeft. Bouwen, kopen, verkopen, huren of verhuren brengen namelijk tal van zaken met zich mee én er zijn verschillende partijen betrokken. De beste manier om financiële risico’s te vermijden? Vertrouw op een vastgoedadvocaat van ons kantoor in Antwerpen. Zo laat u geen ruimte voor interpretatie in documenten of contracten en verkleint u de kans op conflicten en geschillen.

Het takenpakket van een advocaat onroerend goed

Een advocaat vastgoedrecht van CGK Advocaten, gevestigd in Antwerpen, staat u bij onderstaande kwesties graag bij:

  • Een correcte koopovereenkomst is onmisbaar tijdens elke verkoop of aankoop. Een advocaat onroerend goed heeft de nodige kennis in huis over complexe clausules zodat u niet voor verrassingen staat.
  • Een stuk grond kan verdeeld worden in pacht of erfpacht. Onze advocaat stelt een juiste erfpachtovereenkomst op of past aan indien nodig.
  • Verborgen gebreken aan een bestaande woning zorgen voor een financiële domper. Wij helpen u met de verkoper aansprakelijk stellen en/of een schadevergoeding af te dwingen.
  • Geen enkele projectontwikkeling is geslaagd zonder duidelijke en juridische afspraken voor alle partijen. Een vastgoedadvocaat brengt uw project in Antwerpen tot een goed einde.

Contacteer ons voor correcte advies over vastgoed

Van vastgoed tot maritiem recht, wij hebben de ervaring om aan de slag te gaan. Twijfel niet langer en schakel CGK Advocaten in wanneer u op zoek bent naar een advocaat vastgoedrecht in de buurt van Antwerpen. Wij brengen elk juridisch probleem tot een goed einde, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw onroerend goed. U kan ons bereiken via +32(0)3286 76 60, via het e-mailadres info@cgkadvocaten.be of via het online contactformulier.

CGK Advocaten