Ma -Do: 09:00 - 17:30

Vrij: 09:00 - 16:00

Za -Zo: Closed

25 jaar ervaring

Kan u de ondersteuning van een advocaat tegen uw huurbaas in Antwerpen gebruiken? Zoek niet langer en vertrouw op het team van CGK Advocaten. Aan de hand van een duidelijke overeenkomst, aangepast aan het huurregime, worden er veel problemen op korte en lange termijn vermeden. Loopt er toch iets mis? Samen overlopen we details van een huurovereenkomst om geschillen zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Groepering advocaten

Internationale dienstverlening

Bedrijven als particulieren

Vertrouw op onze advocaat tegen uw huurbaas in Antwerpen

Het gedreven team van CGK Advocaten weet van aanpakken wanneer er zich geschillen voordoen bij handelshuur of woninghuur. Zo staan we u met raad en daad bij tijdens problemen met verbouwingen van het pand, de verantwoordelijkheden tijdens herstellingen, de huurtermijn en dergelijke. Wij zetten onze kennis maar al te graag om in de praktijk. Toch is dat niet de enige expertise van onze advocaat in Antwerpen die tegen uw huurbaas komt te staan. Ook voor kwesties rond bestuursaansprakelijkheid, familierecht en privacywetgeving kan u bij ons terecht.

Ik moet meegeven dat het aangenaam communiceren is de uitleg steeds zeer goed is onderbouwd… Top team onder één dak !


Thomas Schaevers

Meester, allereerst wil ik u echt BEDANKEN voor uw tijd, begrip en moeite voor mijn dossier. Ik had hoop voor dit proces en je hebt alles eraan gedaan. Het kostte me energie, maar gaf me ook energie om niet op te geven.

Plan meteen een afspraak met onze medewerkers

Wilt u de mogelijkheden van een advocaat tegen uw huurbaas in Antwerpen even bespreken? Aarzel niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via het handige online contactformulier, het nummer +32(0)3286 76 60 of het e-mailadres info@cgkadvocaten.be. Wij staan voor u klaar met juridisch advies en een persoonlijke aanpak op maat.